Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πιάνεται με τίποτα!

Δημοφιλή

Τόσο εύκολα, όσο δείχνει το τελικό 4-0, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε στην Τούμπα το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόλις στο 1΄ ο ΠΑΣ απείλησε με το Κόντε, ο οποίος για λίγο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στην άδεια εστία μετά την πάσα του Λέο.

Στο 20΄ ο Τζίμας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ. Eννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Κλέιμαν απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ντεσπόντοφ, αλλά ο Μπάμπα, που πήρε το… ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Στο 40΄ ο Εραμούσπε βρήκε στο πόδι τον Τζίμα, αλλά ο Τσακαλίδης δεν υπέδειξε το πέναλτι. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σάστρε, τη σέντρα-σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα ο Κλέιμαν. Και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Λέο έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Κοτάρσκι, σούταρε άουτ.

Στο 49΄ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, όταν μετά από απόκρουση της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μεϊτέ επιχείρησε σέντρα-σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν, που δεν μπόρεσε, όπως κι ο Εραμούσπε, να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Στο 50΄ και στο 51΄ ο Δικέφαλος έχασε ευκαιρίες με τους Τζίμα και Κεντζιόρα αντίστοιχα, μέχρι που στο 53΄ ο Τζίμας με άπιαστη κεφαλιά πέτυχε το 3-0, αξιοποιώντας την ασίστ του Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να «πυροβολεί» την αντίπαλη εστία και στο 66΄ έκανε το 4-0 με τη σέντρα σουτ του Σάστρε, που κόντραρε στον Ριένστρα.

Στο 74΄ ο Κωνσταντέλιας «τρύπησε» την άμυνα του ΠΑΣ, αλλά ο Τόμας δεν κατάφερε από κοντά να σκοράρει. Ο τελευταίος νικήθηκε και στο 82΄ από τον Κλέιμαν στο μεταξύ τους τετ α τετ. Και στο 86΄ ο Ισπανός είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79΄ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73΄ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (67΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67΄ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Κιάκος, Μπακαδήμας (71΄ Λιάσος), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος (71΄ Εφορντ), Ριένστρα, Λέο (62΄ Ροσέρο), Σόρια (89΄ Πανάγου), Τζίνο, Κόντε (62΄ Μπάλαν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Για την ισοφάριση στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το...

Στην ίδια κατηγορία