Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το «βιολί» του ο ΠΑΟΚ, 7η σερί νίκη, ακλόνητος στην κορυφή!

Δημοφιλή

Νέα χρονιά, παλιές «συνήθειες»… Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ με 4-0, έστω και αν είχε δύο χαμένα πέναλτι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου!

Ο Δικέφαλος άργησε να… μπει στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 23΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Ντεσπόντοφ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βούρου και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Σβαμπ, όμως, είχε κακή εκτέλεση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπάουμαν να διώξει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 39΄ με την κεφαλιά του Ντεσπόντοφ, που αξιοποίησε την ασίστ του Μπάμπα. Ο τελευταίος, δύο λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, κι αφού προηγουμένως ο Σαμάτα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τανζανός φορ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 69΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Τάισον, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε στο σώμα του Βούρου. Στο 86΄ ο Ντεσπόντοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Μπάουμαν «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Tρία λεπτά μετά, ο Βούλγαρος έκανε την ασίστ στον Μάρκος Αντόνιο, που διαμόρφωσε το 3-0. Και στις καθυστερήσεις ο Τόμας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76΄ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (66΄ Oζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (85΄ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας (66΄ Τάισον), Σαμάτα (76΄ Τόμας).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Αμπάντα, Μπάκιτς (63΄ Μοσκέρα), Μεγιάδο, Νέιρα (74΄ Nτίκο), Ριέρα (63΄ Θοράρινσον), Τοράλ, Φελίπε.


Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα του Άρη με ΠΑΟΚ

Το έφερε ως εδώ, στα όρια, διεκδικώντας την υπέρβαση της υπέρβασης έχοντας τρυπήσει το ταβάνι του τόσο που κοντεύει...

Στην ίδια κατηγορία