Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., γνωρίζοντας την ήττα με 6-8. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο με τις Κοντονή και Γραικού να κάνουν το 2-0. Ο Πανιώνιος μείωσε σε 2-1, με τον ΠΑΟΚ να αυξάνει την διαφορά σε 3-1. Με το τελικό σκορ να είναι 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενες έκαναν το 3-3, με τον ΠΑΟΚ όμως να παίρνει ξανά τα ηνία στο ματς, 5-3. Ο Πανιώνιος μείωσε την διαφορά στο γκολ, 5-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει την νίκη. ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και ισοφάρισε σε 5-5, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ. Στο τέταρτο, τελευταίο και καθοριστικό οκταλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, 5-6, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με την Παρασκευοπούλου, 6-6. Ο Πανιώνιος βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την ήττα με τελικό σκορ 6-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη , την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-1, 1-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα, Ντάσιου , Γραικού 1, Γιαμπασάκου 1, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Χριστοφορίδου, Χρονοπούλου.


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία