Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Θυμίζει γήπεδο… τοπικού πλέον το Καυτανζόγλειο (pics)

Δημοφιλή

Αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την εξ αναβολής τέταρτη αγωνιστική της Super League 2. Στη μοίρα του είναι παρατημένο το Καυτανζόγλειο Στάδιο, αφού τα τελευταία χρόνια η μοναδική αγωνία των υπευθύνων ήταν να μην διατεθεί στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Φυσικά, το γήπεδο δεν έχει άδεια για να φιλοξενήσει κόσμο κι έτσι ο σημερινός (25/10) αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο θυμίζει χωράφι κι όχι ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι εικόνες δείχνουν την πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Καυτανζόγλειο, στο οποίο σίγουρα -υπό αυτές τις συνθήκες- δεν θα έπρεπε να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση, άσχημη είναι η εικόνα και από τις κερκίδες του σταδίου, όπου υπάρχουν σπασμένα καρεκλάκια και κενά στα καθίσματα. Η όλη εικόνα του Καυτανζογλείου θυμίζει γήπεδο ομάδας, που παίζει σε τοπικό πρωτάθλημα.

Δείτε παρακάτω τις απίστευτες εικόνες:


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία