Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δημοφιλέστερο το 2-1 στα εντός έδρας ματς με Ατρόμητο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο για 27η φορά στην ιστορία τους στην Super League/A’ Εθνική και μετρά 15 νίκες, ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει 7 φορές.

Μεταξύ τους υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες, με τελευταία αυτή του 2020-21 με το 1-1 στην Τούμπα. Μετά από αυτή την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα δύο τελευταία, ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου στο Περιστέρι με 1-1.

Όπως σημειώνεται επιπλέον στο σχετικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ, πέντε από τις 15 νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου ήταν με 2-1, σκορ που είναι το δημοφιλέστερο για τον Δικέφαλο και ακολουθεί το 1-0 με τρεις εμφανίσεις και το 2-0 με δύο εμφανίσεις. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 5-1 και μια ακόμη με 3-1. Στις ισοπαλίες επικρατεί πλουραλισμός, με δύο να έχουν τελειώσει με 1-1, ενώ έχουν εμφανιστεί από μια φορά το 0-0 και το 2-2. Για τον Ατρόμητο οι νίκες του είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, 0-1, 0-3, 1-2 και 3-4.

Πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος από τον Ατρόμητο για έξι διαδοχικά ματς στην έδρα του, στα οποία έχει σημειώσει πέντε νίκες και υπάρχει μια ισοπαλία, αυτή του 2020-21 με 1-1.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία