Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Με λένε Κίριλ Ντεσπόντοφ!»

Δημοφιλή

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την έδρα της Ελσίνκι με 3-2, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ, που είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Σε ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 35΄, όταν ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Σοΐρι. Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε το 1-0. Ο Μπαντέ με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ του Λίνγκμαν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει, αλλά πέρα από ένα σουτ του Ντεσπόντοφ, που έφυγε άουτ, δεν είχε άλλη ευκαιρία.

O Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος. Στο 47΄ ο Εστ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ντεσπόντοφ. Από την εκτέλεση κόρνερ ο Εκόνγκ έπιασε κεφαλιά, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Εστ έσωσε ξανά την εστία του, εξουδετερώνοντας την κεφαλιά του Σβαμπ.

Αλλά κι η Ελσίνκι είχε τις ευκαιρίες της με τον Ραντούλοβιτς, ο οποίος στο 50΄ είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι και δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε το σουτ του φορ των γηπεδούχων.

Το 1-1 ήρθε στο 55΄. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά κι ο Κουλιεράκης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58΄ το διαγώνιο σουτ του Μπάμπα έφυγε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εστ απέκρουσε το σουτ του Σβαμπ. Στο 77΄ το σουτ του Ντεσπόντοφ έφυγε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βούλγαρος πέτυχε το 2-1, αξιοποιώντας την πάσα του Μπάμπα. Στις καθυστερήσεις ο Τάισον βρήκε τον Τόμας κι ο Ισπανός έκανε το 3-1 για τον ΠΑΟΚ. Στην επόμενη φάση ο Εκόνγκ χρεώθηκε με πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ραντούλοβιτς για το τελικό 2-3.

Ελσίνκι: Μεενπέ (13΄ Εστ), Τοΐβιο, Ντε Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (76΄ Παανάνεν), Λίγκμαν, Χαμελάινεν (62΄ Κέσκινεν), Χετεμάι (61΄ Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Μπαντέ (62΄ Κουασίβι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67΄ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (67΄ Τάισον), Μουργκ (74΄ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (85΄ Βιεϊρίνια), Σαμάτα (74΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία