Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Καινούργια πρόσωπα και προετοιμασία για Γκενκ

Δημοφιλή

Με τους Μπάμπα και Κεντζιόρα να μπαίνουν από την πρώτη στιγμή στην προπόνηση, διεξήχθη το πρόγραμμα της Τρίτης (11.07) στο Τέχελεν.

Η προπόνηση πριν το φιλικό τεστ με την Γκένκ ξεκίνησε με προθέρμανση και παρτίδες rondo.

Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοίμασε ένα πρόγραμμα τακτικής, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δουλεύουν πάνω σε στατικές και συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού.

Η προπόνηση της Τρίτης έκλεισε με πρακτική εφαρμογή μέσα από ένα οικογενειακό δίτερμα ως μια πρόβα ενόψει του επικείμενου φιλικού.

Ο Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρείς εβδομάδες. Οι Ντόουγκλας , Λύρατζης και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Στέφανος Τζίμας έφτασε σήμερα στην Ολλανδία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.Την Τετάρτη (12.07) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:00 ώρα Ελλάδας την Γκένκ στο Swolgen, φιλική αναμέτρηση που θα δείτε σε Ελλάδα και Κύπρο εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Κλειστά «χαρτιά» στον Άρη για ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας του Άρη ενόψει της εντός έδρας τους αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.05)...

Στην ίδια κατηγορία