Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χωρίς Νέσμπεργκ στον Βόλο

Δημοφιλή

Ένα νέο πρόβλημα επιφύλασσε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου η σημερινή (10/3) προπόνηση, καθώς ο Ιβάν Νέσμπεργκ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 2022-23 στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος, παίκτες και τεχνικό επιτελείο προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Κάργας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψε στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο».


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία