Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χρόνια πολλά αρχηγέ! (videos)

Δημοφιλή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει γενέθλια σήμερα, γίνεται 37 ετών και η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ δεν τον ξεχνάει.

Όταν ο Βιεϊρίνια, ήρθε το 2008 στον ΠΑΟΚ με δανεισμό ενός χρόνου από την Πόρτο έπειτα από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε.

ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια έζησαν μαζί τα πάντα. Επιτυχίες, απογοητεύσεις, τραυματισμούς και απ’ ότι φαίνεται αυτό το δέσιμο είναι… αιώνιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Πορτογάλος ξεπέρασε τις 250 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας και σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, συνεχίζει ακόμα να αποτελεί μία σταθερά για την ομάδα.

Επί των ημερών του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στο γήπεδο και τρία κύπελλα Ελλάδος.

Η ζωή του όμως στον ΠΑΟΚ, δεν ήταν μόνο χαρές, αλλά υπήρξαν και στιγμές πόνου. Λίγο πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος όλοι… πόνεσαν μαζί του με τον τραυματισμό του στη Λάρισα. Το χρέος του βέβαια ο αρχηγός είχε προλάβει να το κάνει μέχρι που ήρθε η ώρα να… μιλήσει η Τούμπα.

Η αποθέωση του Βιεϊρίνια στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν μια στιγμή που κανείς υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος δεν θα τη ξεχάσει ποτέ.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία