Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ, ο εκπορθητής της Αττικής! (videos)

Δημοφιλή

Ακόμη μία νίκη προσέθεσε ο ΠΑΟΚ στην φετινή συγκομιδή του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 0-3 στη Λεωφόρο. Ο Δικέφαλος έφυγε νικητής σε ένα ακόμη ντέρμπι τη φετινή σεζόν, μετά τον θρίαμβό του στο γήπεδο της Τούμπα την περασμένη εβδομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε τόσο τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όσο και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στην OPAP Arena δεν κατόρθωσε να πάρει το διπλό, ωστόσο η συγκομιδή του ΠΑΟΚ είναι αξιοσημείωτη. Ιστορικά άλλη μία φορά έχει καταφέρει ο Δικέφαλος να επικρατήσει την ίδια σεζόν στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η προηγούμενη φορά ήταν τη σεζόν 2018-2019, όταν οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν το double. Το κοινό στοιχείο, που ενώνει αυτές τις νίκες είναι πως όπως το 2018-2019, έτσι και τώρα τη σεζόν 2022-2023 υπήρχε σε ένα από τα δύο παιχνίδια αυτογκόλ.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Βούκοβιτς είχε σκοράρει κατά της ομάδας του στο Στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ αυτή τη φορά ήταν ο Ρούμπεν. Παράλληλα, στα ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έχουν σημειωθεί μόνο δύο αυτογκόλ, το χθεσινό (22/1) και του Ρενέ Χένρικσεν στις 25 Αυγούστου 2002 στην ήττα με 4-1 των «πρασίνων» στην Τούμπα.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία