Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Την Πέμπτη (26/1) δεν πρέπει να τους δώσουμε ελπίδες!»

Δημοφιλή

O Στέφαν Σβαμπ μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 0-3 στην Λεωφόρο. Ο Αυστριακός μιλώντας στο FORZA Online αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη, στο.. ταβάνι του Δικεφάλου, αλλά και στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Φυσικά, δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός χαφ του Δικεφάλου:

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε εδώ κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος με 0-3. Νομίζω πως ήταν μία ηχηρή δήλωση από εμάς. Ειδικά μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα εδώ πως θα ήθελαν… εκδίκηση για την ήττα στο Κύπελλο. Κάναμε μια εξαιρετική ομαδική εμφάνιση και τώρα είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με αυτούς και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά.

Για τον αν έχει ταβάνι αυτός ο ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως έχουμε παίκτες που συνεχώς γίνονται καλύτεροι. Έχουν εξαιρετική χημεία στην ομάδα και αυτό είναι το κλειδί. Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και βλέπετε πως πλέον δεν δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Η ομάδα γίνονται πιο συμπαγής και το γκρουπ όλο και πιο δυνατό»

Για το ποιες είναι οι διαφορές αυτού του αγώνα που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, με αυτού της Πέμπτης:

«Στο Κύπελλο πλέον δεν έχουν κάτι να χάσουν. Θα μας επιτεθούν με ό,τι έχουν. Πρέπει να είμαστε συμπαγής και σταθεροί, αλλά και να δουλέψουμε σκληρά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ ακόμα και στο παιχνίδι που κερδίσαμε με 0-3 στο πρώτο μέρος είδες πως είχαν τις στιγμές τους. Την Πέμπτη δεν πρέπει να τους δώσουμε ελπίδες. Είναι καλή ομάδα στην έδρα τους»

Για το αν ο ΠΑΟΚ κοιτάει το πρωτάθλημα πλέον:

Αυτή τη στιγμή κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μέχρι να ξεκινήσουν τα Play Off πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση. Στο μίνι τουρνουά μετά όλα είναι πιθανά, είναι πολλά τα παιχνίδια».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Mας δίνει δημιουργικότητα και ένα διαφορετικό πνεύμα στην επίθεση. Μας βοηθάει πολύ και είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Όμως και οι παίκτες δίπλα του είναι καλοί και βοηθάνε την ομάδα, αλλά η άμυνα μας είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για το ματς της Πέμπτης:

«Πρέπει να είμαστε δυνατοί ψυχολογικά. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, όπως κερδίσαμε εμείς 0-3 εδώ μπορεί και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει. Δεν πρέπει να πάρουμε αψήφιστα το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε σοβαροί στον αγώνα της Πέμπτης».


Τελευταία νέα

Το προφίλ του Νογκέιρα

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες των play off kai play out της Super League,...

Στην ίδια κατηγορία