Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρομερός ΠΑΟΚ, «ισοπέδωσε» τον πρωτοπόρο!

Δημοφιλή

Σε πάρτι μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε με 3-0, μειώνοντας στους έξι τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 24΄ «άγγιξε» το γκολ, όταν η προσπάθεια του Ολιβέιρα σταμάτησε στα δοκάρια του Μπρινιόλι. Μέχρι που ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπρινιόλι αρχικά απέκρουσε το σουτ του Κωνσταντέλια και στη συνέχεια ο Πέρεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, άρχισε και το δεύτερο, δηλαδή με γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Ολιβέιρα έκανε την ασίστ στον Ζίβκοβιτς κι αυτός νίκησε τον Μπρινιόλι, διπλασιάζοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 52΄, μετά και το λάθος του Βέρμπιτς, ο Κωνσταντέλιας παραβίασε την εστία του Παναθηναϊκού, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0 για τους «ασπρόμαυρους». Ο Δικέφαλος ήταν… αχόρταγος και, μόλις δύο λεπτά μετά, ο Ολιβέιρα «σημάδεψε» για δεύτερη φορά τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, μια και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄ ο Σένκεφελντ (χάνει και τη ρεβάνς κυπέλλου της Πέμπτης).

Παναθηναϊκός: Mπρινιόλι, Κώτσιρας (57΄ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57΄ Πούχατς), Πέρεθ (60΄ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (60΄ Σπόραρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82΄ Σάντσες).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (73΄ Κάργας), Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (73΄ Ντάντας), Σβαμπ, Νάρεϊ (70΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία