Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τρομερός ΠΑΟΚ, «ισοπέδωσε» τον πρωτοπόρο!

Δημοφιλή

Σε πάρτι μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε με 3-0, μειώνοντας στους έξι τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 24΄ «άγγιξε» το γκολ, όταν η προσπάθεια του Ολιβέιρα σταμάτησε στα δοκάρια του Μπρινιόλι. Μέχρι που ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπρινιόλι αρχικά απέκρουσε το σουτ του Κωνσταντέλια και στη συνέχεια ο Πέρεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, άρχισε και το δεύτερο, δηλαδή με γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Ολιβέιρα έκανε την ασίστ στον Ζίβκοβιτς κι αυτός νίκησε τον Μπρινιόλι, διπλασιάζοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 52΄, μετά και το λάθος του Βέρμπιτς, ο Κωνσταντέλιας παραβίασε την εστία του Παναθηναϊκού, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0 για τους «ασπρόμαυρους». Ο Δικέφαλος ήταν… αχόρταγος και, μόλις δύο λεπτά μετά, ο Ολιβέιρα «σημάδεψε» για δεύτερη φορά τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, μια και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄ ο Σένκεφελντ (χάνει και τη ρεβάνς κυπέλλου της Πέμπτης).

Παναθηναϊκός: Mπρινιόλι, Κώτσιρας (57΄ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57΄ Πούχατς), Πέρεθ (60΄ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (60΄ Σπόραρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82΄ Σάντσες).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (73΄ Κάργας), Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (73΄ Ντάντας), Σβαμπ, Νάρεϊ (70΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή»

Λίγο πριν την αναμέτρηση στην Λαμία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα, υπενθυμίζοντας στον κόσμο που θα...

Στην ίδια κατηγορία