Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Για τη νίκη ώστε να νιώσει την… ανάσα του!

Δημοφιλή

Στροφή στην Super League κάνει σήμερα (22/1, 19:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ψάξει τη δεύτερη συναπτή νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική. O Δικέφαλος προέρχεται από νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στους «πράσινους» με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Όσον αφορά την Super League, οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν τη νίκη μετά το «στραβοπάτημα» στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αρκετές απουσίες μετράει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την σημερινή αναμέτρηση, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσαούσης, Κουαλιάτα, Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ και Κούρτιτς. Από την άλλη μεριά, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός έμειναν και ο Μάγκνουσον, αλλά και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μπερνάρ, Σπόραρ και Ταβάρες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντιμίτρι Ζουκ και Αλέ Μασλίνκα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων). Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστεβές μαζί με τον Βασίλη Νικολακάκη (Λασιθίου).


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία