Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη ώστε να νιώσει την… ανάσα του!

Δημοφιλή

Στροφή στην Super League κάνει σήμερα (22/1, 19:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ψάξει τη δεύτερη συναπτή νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική. O Δικέφαλος προέρχεται από νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στους «πράσινους» με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Όσον αφορά την Super League, οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν τη νίκη μετά το «στραβοπάτημα» στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αρκετές απουσίες μετράει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την σημερινή αναμέτρηση, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσαούσης, Κουαλιάτα, Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ και Κούρτιτς. Από την άλλη μεριά, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός έμειναν και ο Μάγκνουσον, αλλά και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μπερνάρ, Σπόραρ και Ταβάρες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντιμίτρι Ζουκ και Αλέ Μασλίνκα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων). Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστεβές μαζί με τον Βασίλη Νικολακάκη (Λασιθίου).


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Στάθη Νερατζάκη να...

Στην ίδια κατηγορία