Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ορίστηκε και επίσημα η ρεβάνς του Κυπέλλου

Δημοφιλή

Και επίσημα ορίστηκαν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στην ρεβάνς του 2-0 του γηπέδου της Τούμπας.

Εν αντιθέσει με την πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών, όπου όλα τα παιχνίδια έγιναν την ίδια μέρα, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, η 2η αγωνιστική θα χωριστεί σε δύο σκέλη, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:30) και Άρης-Ολυμπιακός (19:30) ενώ την Πέμπτη εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί και το Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου (17:30).

Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά ο νικητής του Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (0-3) θα αντιμετωπίσει το νικητή του Άρης-Ολυμπιακός (0-1) και ο νικητής του Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου (2-1) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-2) στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε παρακάτω τον ορισμό όλων των αγώνων της προημιτελικής φάσης:


Τελευταία νέα

Χαμός στην Πτολεμαΐδα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

Mπορεί να μια εβδομάδα από την κατάκτηση του πιο μάγκικου και δύσκολου πρωταθλήματος και τη μεγάλη φιέστα της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία