Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ράζβαν μίλησε για Ραπίντ και Αλ Χιλάλ

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ 2005-2006. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν τότε ο προπονητής της Ραπίντ Βουκουρεστίου, που αντιμετώπισε τη συμπολίτισσα Στεάουα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες και στις δύο αναμετρήσεις, ωστόσο η Ραπίντ ήταν αυτή που αποκλείστηκε, λόγω του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ.

«Δεν χάσαμε τα ματς, χάσαμε την πρόκριση! Αυτός ήταν ο κανόνας τότε και τον αποδεχόμαστε. Τι να αλλάξουμε; Έγιναν ισορροπημένα ματς. Η Στεάουα κυριάρχησε τακτικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν σκόραρε. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε και είχαμε άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Στο άλλο ματς είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Ήταν θέμα τύχης, εμπειρίας. Η Ραπίντ μπήκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου εκείνη τη χρονιά. Πρώτη φορά! Και η Στεάουα είχε την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, που σου δίνει ηρεμία. Και μετά από δύο εβδομάδες παίξαμε ξανά και τους νικήσαμε 2-0 στο πρωτάθλημα», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια διερωτήθηκε για την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ.

«Είχα μια απίστευτη εμπειρία στη Σαουδική Αραβία και θα πω ότι ήταν η πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σχετίζεται και με το ότι πήραμε και το Champions League εκεί, ότι συμμετείχαμε και σε Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Είναι ποιοτικό ποδόσφαιρο με ποιοτικούς παίκτες. Είναι ένα ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Από πλευράς τακτικής ευφυΐας, οι παίκτες που γνώρισα στην Αλ Χιλάλ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το μόνο πρόβλημα είναι το κλίμα. Ο τρόπος ζωής τους είναι περίπλοκος. Άυπνες νύχτες, ύπνος την ημέρα. Είναι μια δυσκολία. Σας λέω, ο τρόπος που έπαιζε αυτή η ομάδα, δεν ξέρω, μου έδωσε συναισθήματα, ρίγη συγκινήσεων. Η χαρά τους να έχουν την μπάλα, η προθυμία τους να παίξουν στους 38 βαθμούς», είπε στη συνέχεια ο Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία