Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Ο ξεχωριστός Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε τη φήμη του πλέον ξεχωριστού ταλέντου για την ομάδα του ΠΑΟΚ εδώ κι αρκετά χρόνια. Όταν ήρθε η ώρα να σταθεί σωστά μέσα στο γήπεδο σωματικά αλλά και πνευματικά, τότε μπήκε και έδωσε στον ΠΑΟΚ την ενέργεια που του έλειπε στην επίθεση. Κάπως έτσι βρήκε η ομάδα έναν ξεχωριστό ποδοσφαιριστή να προσθέσει στοιχεία και χαρακτηριστικά. Ήταν σα να προετοιμάζονταν το έδαφος και ο νεαρός να μπαίνει εκεί που ακριβώς πονούσε το σύνολο με πολλά ερωτηματικά βέβαια για τη διάρκειά του.

Στο τελευταίο ματς στην Καλαμάτα ο «Ντέλιας» δεν ήταν αυτός ο παίκτης που απλά πρόσθετε στην ομάδα κάτι διαφορετικό. Σε ένα παράξενο και δύσκολο ματς, ο Κωνσταντέλιας ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ! Ήταν ο μόνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα, να κάνει σωστό κοντρόλ και πάσα, να αποφύγει τα πολλά λάθη, να αμυνθεί σωστά και να δημιουργήσει. Άλματα κάνει ο νεαρός που από τη στιγμή κατά την οποία πέρσι γύρισε το κουμπί και σοβάρεψε, ήταν βέβαιο ότι θα γίνει κάτι ξεχωριστό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Τελευταία νέα

Ωρα ανακοινώσεων από Γκαγκάτση για ΕΠΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που ανακοινώνεται σήμερα σε εκδήλωση...

Στην ίδια κατηγορία