Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νάρεϊ: «Δεν συγκρίνεται με κανέναν ο ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος ξεκαθάρισε τι έγινε το καλοκαίρι με την μεταγραφή του ενώ σχολίασε και την νέα σελίδα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός εξτρέμ είπε:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα. Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα»

Όσο για την απόφαση να έρθει στην Θεσσαλονίκη:

«Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων.

Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο! Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις» κατέληξε ο Νάρεϊ.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία