Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η πρόσκληση στον Ιβάν και η απάντησή του για την «OPAP Arena»

Δημοφιλή

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την επερχόμενη εκδήλωση των εγκαινίων απέστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους και ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League, μεταξύ αυτών και στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να δώσει το παρών στην εκδήλωση της ερχόμενης Παρασκευής (30/9), αφού για τους γνωστούς λόγους, δηλαδή την πρόληψη κατά τις πανδημίας, αποφεύγει εδώ και καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις. Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, σαφώς και ο Ιβάν Σαββίδης θα αποδέχονταν την πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αφεντικό των «ασπρόμαυρων» μπορεί να μην σκοπεύει να παραστεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο αναμένεται να ευχαριστήσει θερμά για την πρόσκληση που του απέστειλαν. Μάλιστα ο Δικέφαλος θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από στέλεχος της ΠΑΕ και συνεργάτη του, ο οποίος θα οριστεί μετά από σχετική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.


Τελευταία νέα

Ο Μιγκέλ Νογκέιρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος διαιτητής Μιγκελ Νογκέιρα θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, για την...

Στην ίδια κατηγορία