Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πήρε ό,τι άξιζε…

Δημοφιλή

Πρόωρο-και πολύ πικρό-αντίο στην Ευρώπη υποχρεώθηκε να πει ο ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1.

Ο Δικέφαλος είχε ένα πολύ κακό ημίχρονο, μη μπορώντας καν να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή. Ηρθε στο 25΄ και το γκολ του Ρονάλντο (μετά το λάθος του Λύρατζη) να βαρύνει ακόμη περισσότερο τα πόδια των γηπεδούχων.

Η είσοδος στο ημίχρονο των Βιεϊρίνια (αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ράφα Σοάρες) και Μπίσεσβαρ βελτίωσε την εικόνα του Δικεφάλου, που έφθασε στην ισοφάριση στο 56΄ με το γκολ του Τάντας. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει και να φθάσει σ΄ ένα δεύτερο γκολ, μέχρι που έμεινε με δέκα παίκτες στο 72΄ μετά την αποβολή του Αουγκούστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο εκνευρισμός κυριάρχησε και στο 81΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) και του Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα (Βιεϊρίνια 46’), Κάργας (Σβαμπ 72’), Ίνγκασον, Λύρατζης (Κούτσιας 65’), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Αντρίγια, Κουαλιάτα (Μπίσεσβαρ 46’), Νάρεϊ.

Λέφσκι Σόφιας: Μιχαΐλοφ, Φαν ντερ Κάαπ, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεφ, Πετρίς, Κράστεφ, Μιλάνοφ (Πέτκοφ 85’), Ρονάλντο (Κράεφ 83’), Μπαρί (Μίτκοφ 90+), Ουέλτον (Τσουνάμι 90+).


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία