Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπόνηση χωρίς Βιεϊρίνια-Λύρατζη

Δημοφιλή

Οι δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νωρίς. Απο το πρώτο κιόλας ματς της σεζόν. Η κακή αρχή, το γρήγορο γκολ και το τελικό 2-0 είναι λογικό να αφήνουν σημάδια στον Δικέφαλο που δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει.

Τίποτα, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει. Η ρεβάνς της Τούμπας δίνει τη δυνατότητα ανατροπής κι άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο μίλησαν στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι, περνώντας το δικό τους μήνυμα.Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα στη Βουλγαρία έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης .Την Κυριακή (24.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Μια ανάσα από ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματα του φετινού ΠΑΟΚ είναι η ευκολία με την οποία βρίσκει το γκολ. Αυτό έκανε...

Στην ίδια κατηγορία