Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ντόπαρε τους παίκτες ο Μπότο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από την πρώτη αναμέτρηση με την Λέφσκι Σόφιας και άπαντες στον Δικέφαλο, προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, πριν την έναρξη της προπόνησης του Δικεφάλου το Σάββατο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».

Ο Πορτογάλος, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πιστεύει στις ικανότητές τους, αλλά και να τους σημειώσει ότι θα πρέπει να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και τη δουλειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μπότο:

«Πρέπει να ξέρετε οτι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα.

Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας.

Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά»


Τελευταία νέα

Comeback για Μιχαηλίδη

Ενδεκάδα αλλαγών από πλευράς Ραζβαν Λουτσεσκου στη Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής των Play Off...

Στην ίδια κατηγορία