Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα πρώτα συμπεράσματα

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που παρέταξε τον ΠΑΟΚ με δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, είδε την ομάδα του να νικά με 4-0 την Γκόου Αχεντ Ιγκλς στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άρχισε το παιχνίδι με το γνωστό 4-2-3-1 έχοντας τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ράφα Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργα και Σάστρε στην άμυνα, τους Αουγκούστο-Ντάντας στα χαφ, μπροστά τους τον Φιλίπε Σοάρες, στις πλευρές τους Κουαλιάτα-Λάμπρου και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 29’. Ο Φιλίπε Σοάρες έβγαλε ωραία σέντρα-ασίστ στον Ολιβέιρα, και ο τελευταίος με ιδανικό κατέβασμα και τελείωμα με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο β΄ μέρος Λουτσέσκου επέλεξε τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Λύρατζη στην άμυνα, τους Τσιγγάρα-Σβαμπ στα χαφ, μπροστά τους τον Ελ Καντουρί, στις πλευρές του Ρικάρντο-Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Στο 47’ ο Λύρατζης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπάκερ χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-0. Στο 64΄ ο Σβαμπ βρήκε ωραία τον Ελ Καντουρί στα αριστερά, ο τελευταίος έκανε ζυγισμένη σέντρα και ο Ρικάρντο με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Στο 74’ ήταν η σειρά του Σβαμπ να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Κωνσταντέλια για το 4-0.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργας, Σάστρε, Αουγκούστο, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (Τζίμας 78’), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς (πρώτο ημίχρονο): Ντε Λάνγκε, Φοντάν, Κάιπερς, Ίτζες, Λιντχόρστ, Λίντμπερχ, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Μπέρντεν, Στόκερς, Νικολάι (δεύτερο ημίχρονο): Ντεΐλ, Αβεντισιάν, Γιάνσεν, Μπλόμε, Οζτούρκ, Μπάκερ, Βάϊενμπεργκ, Σάαθοφ, Μπέρενσοτ, Χάαρ, Στάινφελερ.

 


Τελευταία νέα

Ο Μετίν αποκάλυψε πως ο Ικάρντι θα πάει σε ελληνική ομάδα!

Άναψε φωτιές ο Τουμέρ Μετίν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ήταν καλεσμένος σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό όπου και σχολίαζε...

Στην ίδια κατηγορία