Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ!

Δημοφιλή

Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, που εξασφάλισε κόντρα στη Γάνδη την πρόκρισή του στον προημιτελικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, νικώντας με 2-1 στον αγώνα ρεβάνς.

Η Γάνδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, άσκησε πίεση στην εστία του ΠΑΟΚ, αλλά ο Δικέφαλος κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 20΄ με τον Κρέσπο. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι Βέλγοι έφθασαν στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Ντεπουάτρ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Μιχάι αντικατέστησε τον Κρέσπο. Στο 67΄, μετά από σύγκρουσή του με τον Οκούμου, ο Βιεϊρίνια χτύπησε στο κεφάλι, αλλά συνέχισε στο παιχνίδι. Και στο 77΄ ο Αουγκούστο νίκησε τον Ρεφ, διαμορφώνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντό, Τουρουναρίγκα, Κάστρο-Μόντες (85΄Ολσεν), Κουμς, Οβούσου, Σαμουάς (85΄ Φορτούνα), Οτζίτζα-Οφόε (82΄ Χουλσάγκερ), Τισουντάλι (82΄ Μπεζούς), Ντεπουάτρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο (46΄ Μιχάι), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (85΄ Μιτρίτσα), Μουργκ (70΄ Τέιλορ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (58΄ Σίντκλεϊ), Ακπομ (86΄ Τσόλακ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία