Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζημιά και πάλι από Ιωνικό

Δημοφιλή

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό, που έκοψε βαθμούς από το Δικέφαλο, όπως είχε κάνει και στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου, όταν είχε νικήσει με 3-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1΄ είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Τσόλακ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33΄ χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε, όταν ο Μιχάι ανατράπηκε από τον Μύγα. Στο α’ ημίχρονο, πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στην περιοχή τους, βγήκαν μπροστά, αλλά όσες φορές χρειάστηκε, ο Πασχαλάκης φώναξε «παρών».

Μία από τις αλλαγές του Σπανού στο β΄ μέρος ήταν ο Τουράμ, ο οποίος στο 58΄ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετή ώρα μπροστά του για να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76΄ Βιεϊρίνια), Σοάρες (62΄ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ (62΄ Ελ Καντουρί), Ζαμπά (82΄ Κούτσιας), Τσόλακ.

Iωνικός: Χουτεσιώτης, Αοσμαν (90΄ Βαφέας), Ντάλσιο, Καμπράλ (87΄ Βαλιέντε), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες (46΄ Τουράμ), Ρομαό, Λένις, Μάντζης (46΄ Πλατέλλας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία