Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ζημιά και πάλι από Ιωνικό

Δημοφιλή

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό, που έκοψε βαθμούς από το Δικέφαλο, όπως είχε κάνει και στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου, όταν είχε νικήσει με 3-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1΄ είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Τσόλακ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33΄ χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε, όταν ο Μιχάι ανατράπηκε από τον Μύγα. Στο α’ ημίχρονο, πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στην περιοχή τους, βγήκαν μπροστά, αλλά όσες φορές χρειάστηκε, ο Πασχαλάκης φώναξε «παρών».

Μία από τις αλλαγές του Σπανού στο β΄ μέρος ήταν ο Τουράμ, ο οποίος στο 58΄ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετή ώρα μπροστά του για να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76΄ Βιεϊρίνια), Σοάρες (62΄ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ (62΄ Ελ Καντουρί), Ζαμπά (82΄ Κούτσιας), Τσόλακ.

Iωνικός: Χουτεσιώτης, Αοσμαν (90΄ Βαφέας), Ντάλσιο, Καμπράλ (87΄ Βαλιέντε), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες (46΄ Τουράμ), Ρομαό, Λένις, Μάντζης (46΄ Πλατέλλας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Την αναζήτηση του νέου της προπονητή συνεχίζει η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος...

Στην ίδια κατηγορία