Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

70 χούλιγκαν στη φυλακή!

Δημοφιλή

Οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα (12/8) για την υπόθεση των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι πρώτοι 13 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή!

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για 12 Κροάτες και έναν Έλληνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν άλλες 27 προφυλακίσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 40.

Έτσι, μετά και από τους 30 που οδηγήθηκαν την Παρασκευή (12/8) στη φυλακή, οι προφυλακίσεις για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασαν τις 70!

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και τον άγριο θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία