Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τιάγκο Ντάντας: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης του Δικεφάλου στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αφού κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να συμβάλλει σημαντικά στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στους «Βοιωτούς» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ:

Για το αν έψαχνε μια τέτοια εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πω ναι. Τα γκολ βοηθούν να εκφραστεί καλύτερα η απόδοση μου στο γήπεδο, αλλά πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα.  Κόντρα στον Λεβαδειακό, με τα δύο γκολ βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, και αυτός ήταν ο κύριος στόχος».

Για το στυλ της ομάδας που άλλαξε, και αν αυτό τον ευνοεί:

«Πιστεύω πως μου ταιριάζει, όπως και σε ολόκληρη την ομάδα, καθώς δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι καλό που βρισκόμαστε σε φάση επίθεσης περισσότερο, δημιουργούμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Αυτό κάνουμε λοιπόν. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τον Λεβαδειακό, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Ευτυχώς σκοράραμε τρία γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με επιθετικότητα κι ένταση, όπως σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε όσα γκολ μπορούμε και να μην δεχθούμε γκολ. Ελπίζω πως οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο μας, με τη βοήθεια τους από την κερκίδα».


Τελευταία νέα

Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις της πρόκρισης του ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ Morris τα κατάφερε και με γκολ της Βάσιας Γιαννακά στο 117ο λεπτό, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0...

Στην ίδια κατηγορία