Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

2-0 και λίγο ήταν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά τις 20 Μαρτίου επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου.

Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου αδικεί τον ΠΑΟΚ, που έχασε ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Στο 14΄ ο Σβαμπ και στο 21΄ ο Ακπομ παραβίασαν την εστία του Διούδη, κάτι που απέτυχε να κάνει ο Σοάρες στο 38΄, αλλά κι ο Ακπομ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 13΄, όταν ο Διούδης παραχώρησε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισορροπήσει στο β΄ ημίχρονο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων, έστω κι αν οι Ολιβέιρα και Σβαμπ δεν τις αξιοποίησαν.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακέντα, που χάνει και τον τελικό του Σαββάτου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (72΄ Βιεϊρίνια), Ινγκασον (62΄ Μιχάι), Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Σοάρες (71΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (61΄ Μιτρίτσα), Ακπομ (62΄ Ολιβέιρα).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σένκεφελντ (62΄ Πούγγουρας), Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάννης (75΄ Κώτσιρας), Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης (86΄ Πέρεθ), Σάρλια, Γκατσίνοβιτς (62΄ Βαγιαννίδης), Μαουρίσιο (75΄ Μακέντα), Βιτάλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League....

Στην ίδια κατηγορία