Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βάθος πάγκου, εμπειρία, μέταλλο!

Δημοφιλή

Άλλη μια νίκη χρειάζεται την Κυριακή επί της Πυλαίας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια» δήλωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης για τη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ με 28-27.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου πρόσθεσε: «Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν σήμερα καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει. Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ουάρντα: «Σε ευχαριστώ για όλα μεγάλε Πάμπλο»

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα των Σερρών να ανακοινώνει χθές...

Στην ίδια κατηγορία