Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

«Τρίποντο» με υπογραφή Γκορντεζιάνι! (video)

Την πρώτη του επίσημη νίκη κατάφερε να πάρει σήμερα (11/11) ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπράντονιτς κινήθηκε όμορφα από τα δεξιά και έκανε ένα γύρισμα, δίνοντας μισό γκολ στον Γκορντεζιάνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ, κάνοντας το τελικό 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο σκόρερ του Δικεφάλου τράβηξε και πάλι τα βλέμμα αλλά για τον λάθος λόγο.

Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» χτύπησε εκτός φάσης τον Θανάση Παπαγεωργίου, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Έτσι από 48΄και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ Β αγωνίστηκε με έναν παίκτη λιγότερο.

Ένα λεπτό πριν τα ενενήντα ο Τσιάρας έδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας πως ο Ταχλιμανίδης υπέπεσε σε παράβαση μετά την έξοδο του και την σύγκρουση με τον Όγκμποε.

Ο Κώστας Πλέγας δεν κατάφερε να βρεί δίχτυα από τα έντεκα βήματα, καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36′ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

 

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version