Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ολη την εβδομάδα με το πόδι στο γκάζι μέχρι τον «τελικό» με Ολυμπιακό

Μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε και πάλι διεκδικητής του τίτλου και ετοιμάζεται με την ίδια συνταγή για τις επόμενες μάχες, που μπορεί να τον χρίσουν και πρωταθλητή!

Για αυτήν την εβδομάδα, μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πορεία του για το πρωτάθλημα, στην Τούμπα θα είναι όλα “στα κόκκινα”, όπως ακριβώς συνέβη και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά την γκέλα στη Λαμία, οι παίκτες συζήτησαν για την κατάσταση που διαμορφώθηκε, συμφώνησαν πως “έχουμε υποχρέωση να μη χαλάσουμε την εικόνα που χτίσαμε όλη τη χρονιά, δεν είναι δυνατό να τελειώσουμε τη χρονιά με κάτι λιγότερο απ΄ ό,τι κάναμε τον κόσμο να περιμένει”.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίκτες, να τους κάνει να ξαναβρούν το δυνατό κίνητρο που είχαν όλη τη χρονιά…

Παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, η ομάδα δείπνησε μαζί σε μια προσπάθεια να πιάσει υψηλά επίπεδα συσπείρωσης και πέντε λεπτά πριν τη σέντρα κι αφού τελείωσε η προθέρμανση, ένας πύρινος λόγος του Σβαμπ στα αποδυτήρια, τους έστειλε όλους… τούρμπο στο γήπεδο.

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας η ομάδα θα δειπνήσει πάλι μαζί, ο στόχος είναι να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη συσπείρωση και να τα παίξει όλα για όλα την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Απ΄ αυτή τη φορά κανείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να ξαναβρεί ένα δυνατό κίνητρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version