Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Γιατί το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ΟΛΑ τα λεφτά!

Το γεγονός είναι ότι μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ οι περισσότεροι κάνουν υπολογισμούς και στην προσπάθεια να βρεθεί το χρυσό σενάριο με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, οι τρεις νίκες είναι απαραίτητες.

Από εκεί και πέρα, όμως, γίνεται κατανοητό και το πόσο δύσκολο είναι να κάνεις τρεις τέτοιες νίκες στα τρία αυτά ματς και σε διάστημα οκτώ ημερών, των τελευταίων της σεζόν.

Από όπου και να το δει κανείς όμως, ακόμη και από πλευράς δυναμικής και φόρμας των αντιπάλων, αλλά και με τη λογική του game by game, το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ΟΛΑ τα λεφτά!

Ακόμη και εντός ομάδας που προφανώς γίνονται οι ίδιες συζητήσεις όπως αυτές που κάνουμε όλοι και εκτός, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θεωρούν πιο δύσκολο και πολύ πιο κρίσιμο.

Την ατάκα… «αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό θα τα καταφέρουμε να πάρουμε και τα άλλα δύο» την έχω ακούσει από πέντε διαφορετικούς, είτε μέσα στην ομάδα, είτε στην ΠΑΕ! Αυτή είναι η γενική αίσθηση και μάλλον δίκιο έχουν, χωρίς κανείς βέβαια να υποτιμά τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη.

Απλά όλοι μαζί θεωρούν ότι το πλέον καθοριστικό είναι το πρώτο με έναν δυνατό Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια θα επιστρέφει από τους δύσκολους ευρωπαϊκούς αγώνες του.

Θα δούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version