Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τακτική στο… φουλ

Δημοφιλή

Προπονήσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12.05) για την εξ αναβολής αγωνιστική των Play Off της Super League, με το ιατρικό δελτίο να αναγράφει το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ που υποβλήθηκε σε θεραπεία κατόπιν των ενοχλήσεων που αποκόμισε στη μέση. Με την αντίστροφη μέτρηση για έναν ακόμη «τελικό» να έχει ξεκινήσει, άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο μετατοπίζουν την προσοχή τους στην τακτική προσέγγιση.

Ενδεικτικό πως το προπονητικό μενού στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις υπό καθεστώς έντονων καιρικών φαινομένων και βροχής που πλήττει τη Θεσσαλονίκη. «Μία ακόμα γεμάτη μέρα στη Νέα Μεσημβρία, μια ακόμα προπόνηση υπό δυνατή βροχή. Το μυαλό όλων φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από πλευράς Δικεφάλου.

Άξιο αναφοράς δε πως το κλίμα που επικρατεί εντός ΠΑΟΚ φαντάζει ιδανικό, με το αγωνιστικό τμήμα σε συνέχεια της πάγιας τακτικής που ακολουθεί ενόψει των κρίσιμων αγώνων και της διαχείρισης να δειπνεί σε εστιατόριο της πόλης, όπως ακριβώς επιχείρησε και πριν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… γούρι του Κυριάκου με το υπέροχο όνομα (pic)

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν σταματημό στον ΠΑΟΚ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να αποκαλύπτει το...

Στην ίδια κατηγορία