Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα δεδομένα με τη Nova και τον Μαρινάκη

Έτσι, λοιπόν, εξηγούνται πολλά πράγματα! Η πρόταση της εταιρίας Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εξαγορά της Forthnet, άρα και της NOVA, έκανε πολλούς να καταλάβουν γιατί συνέβησαν πολλά τον τελευταίο καιρό!

Αν τελικώς ευδοκιμήσει το φλερτ και συμφωνήσουν οι τράπεζες, ο Μαρινάκης θα πάρει ένα μεγάλο ποσοστό του ομίλου με 40-45 εκατομμύρια ευρώ, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των δανείων της εταιρίας, που φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, στα δάνεια αναμένεται να γίνει μεγάλο κούρεμα από τις τράπεζες, οπότε τα βάρη θα είναι πολύ μικρότερα για τον νέο αγοραστή, που θα πάρει σε τιμή ευκαιρίας μιας εταιρία, που έχει πάρα πολλούς πελάτες στους τομείς της τηλεφωνίας, του ίντερντετ, της ηλεκτρικής ενέργειας και της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η NOVA έχει ήδη 9 από τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ και το επόμενο καλοκαίρι θα πάει να πάρει και τις άλλες τέσσερις, που λήγει το συμβόλαιό τους με την ΕΡΤ, οπότε θα έχει 13 στις 14 ομάδες, σε τιμές ευκαιρίας!

Το ότι ένας ιδιοκτήτης ομάδας θα ελέγχει τα μπάτζετ άλλων 12 ομάδων, επηρεάζοντας το βασικό τους έσοδο, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα σε μια άλλη εποχή. Με τα προβλήματα, που έχει αυτή την εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο, τέτοια ζητήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΝΡΙΚΕ

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που ένας ξένος παίκτης έχει μείνει τόσο λίγο σε μια ομάδα (συνολικά μια σεζόν), όπως πρόλαβε να δεθεί τόσο ώστε να του λείπει ο ΠΑΟΚ και να λείπει κι ο ίδιος σε πολλούς!

Οι Βραζιλιάνοι (και όχι μόνο) του ΠΑΟΚ αναπολούν τον Πέντρο Ενρίκε και στενοχωρήθηκαν, που έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή κι όχι με δανεισμό, έτσι ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψει, ενώ κι ο ίδιος έχει το μυαλό του στη Θεσσαλονίκη και επικοινωνεί πολύ συχνά με τους πρώην συμπαίκτες του.

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Ποιος να το περίμενε! Και οι δύο ήρθαν ως… αουτσάιντερ στην Τούμπα, αλλά γρήγορα έγιναν και σημείο αναφοράς. Ο λόγος για τον Λημνιό και τον Γιαννούλη, που έγιναν και… παράδειγμα. Πολλές φορές τελευταία μέσα στα αποδυτήρια, ακόμη κι οι παίκτες λένε μεταξύ τους πως πρέπει να σοβαρευτούν και να παραδειγματιστούν από τους δύο, που έχουν σταθερή απόδοση.

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ντόουγκλας Αουγούστο ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να μιλά τίποτα πλην πορτογαλικών και το… παλεύει όσο μπορεί. Ο νεαρός Βραζιλιάνος εγκατέστησε μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, που μεταφράζει πορτογαλικά στα αγγλικά και το ανάποδο κι έτσι όταν δυσκολεύεται, επιστρατεύει την τεχνολογία για να συνεννοηθεί!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ

Από τις πρώτες μέρες στην Ολλανδία είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν οι συμπαίκτες του, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μελιόπουλο. Ο 19χρονος αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και φαίνεται πως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Εδώ και πάνω από ένα μήνα ζει στο χωριό του, στη Βεργίνα Ημαθίας, και το έχει ρίξει στο διάβασμα, καθώς όπως λέει, θέλει να σπουδάσει φιλολογία ή ιστορία. Οι σκέψεις να παρατήσει το ποδόσφαιρο υπήρχαν από την Ξάνθη και όπως έλεγε στους δικούς του ανθρώπους, θα είχε σταματήσει αν δεν προέκυπτε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όπου ήθελε να έχει άλλη μια ευκαιρία, μήπως αγαπήσει το ποδόσφαιρο! Έπαιζε ποδόσφαιρο χωρίς να το αγαπά…

ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ

Η περίπτωση Μελιόπουλου θύμισε σε κάποιους μια αντίστοιχη του παρελθόντος. Τον Ιούλιο του 2004 ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία στο Αλμπερτβίλ της Γαλλίας, όταν ο Χρήστος Λαμπάκης (τερματοφύλακας του Αρη στον τελικό κυπέλλου του 2003) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας να λύσει το συμβόλαιο του, επειδή δεν… άντεχε τον ανταγωνισμό. Το συμβόλαιο λύθηκε το Νοέμβριο που ακολούθησε, ο Λαμπάκης πήγε να παίξει στην Κύπρο, μέχρι που έκλεισε την καριέρα του σε ομάδες Β΄ εθνικής.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ

O Παναγιώτης Γλύκος, που έχει να παίξει ποδόσφαιρο 27 μήνες, από το παχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στις 24/5/2017(!), ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλλον δεν έκανε καλό στον 33χρονο γκολκίπερ η επιλογή του να «καθίσει» πέρσι στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και να μην ψάξει από τότε τον επόμενο σταθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version