Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Περιμένουν πως και πως τον Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Δημοφιλή

Τα πεπραγμένα του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, απασχολούν ιδιαίτερα τα μέσα της Νιγηρίας, τα οποία ασχολούνται καθημερινά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν τραυματισμένος με το εθνόσημο στο Copa Africa, κάτι που επιδείνωσε την κατάστασή του, προκαλώντας σοβαρή θλάση, που τον κράτησε αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το παραπάνω γεγονός, φυσικά, δεν αναφέρεται συχνά από τα νιγηριανά μέσα, αλλά εστιάζουν στην υγεία του και στο αν θα είναι διαθέσιμος στα επερχόμενα παιχνίδια για των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι «Super Eagles» αντιμετωπίζουν στις 3 Ιουνίου τη Νότια Αφρική, ενώ στις 10 Ιουνίου το Μπενίν στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής των ομίλων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα νιγηριανά μέσα, ο Εκόνγκ θα είναι υγιής για να αγωνιστεί, έχοντας ξεπεράσει μέχρι τότε τον τραυματισμό του. Έτσι, λοιπόν, αναμένεται να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με φόντο τα δύο παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουλιεράκης: «Το απόλαυσα με όλη μου την ψυχή!»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μια ημέρα μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της επαγγελματικής του καριέρας, μίλησε για τα όσα...

Στην ίδια κατηγορία