Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ με φορ και ΠΑΟΚ χωρίς φορ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την χειμερινή του μεταγραφική ενίσχυση με δύο κινήσεις, ενώ δεν παραχωρήθηκε κάποιος παίκτης του ρόστερ. Μεγάλο θέμα άνοιξε από την προσπάθεια ενίσχυσης στη θέση του φορ και την τελική έκβαση αυτής. Κάποια πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα σε όλη αυτή την ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό αποδέχθηκε ότι έχει ανάγκη και έπρεπε να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ό τι και να λέγονταν απέξω, η ίδια η ομάδα, η ΠΑΕ και η ιδιοκτησία, προσπάθησαν αποδεδειγμένα εδώ και εβδομάδες να κλείσουν συμφωνία με έναν παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Οι κρούσεις και οι διαπραγματεύσεις με παίκτες όπως ο Λάριν, ο Λοκάντια, ο Μπονατσόλι, ο Ισίντορ, ο Κρασό έχουν επιβεβαιωθεί και δείχνουν τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ. Από τη μία λοιπόν η διάθεση και από την άλλη το αποτέλεσμα. Το οποίο ήταν αρνητικό. Ξεκάθαρα χωρίς… ναι μεν αλλά!

Άρα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στη θέση με τον Ολιβέιρα, τον Μπράντον Τόμας και τον Τζίμα. Με τους δύο από αυτούς μάλιστα έκανε και την εξαιρετική πορεία κατά τους τελευταίους τρεις μήνες. Πριν, με τον Ολιβέιρα να μην είναι υγιής, ο ΠΑΟΚ υπέφερε! Έπαιξε με φορ και τον Νάρει, τον Γκορτετζιάνι, τον Κούτσια! Ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα έμεινε πίσω. Μετά όμως, η ομάδα έπαιξε πραγματικά καλά. Έτσι και θα συνεχίσει…

«Αν ο Ολιβέιρα χτυπήσει τι θα γίνει» αναρωτιούνται πολύ! Μα η ίδια ανησυχία δεν υπάρχει και για τον Κοτάρσκι; Για τον Ίνγκασον; Για τον Ντόουγκλας; Αυτά τα σενάρια είναι έτσι και αλλιώς δραματικά.

Τελικά… Ο κόσμος δεν χάνεται! Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε με αυτούς και πρωταγωνιστεί, καλό θα ήταν να έπαιρνε και άλλο παίκτη κάτι που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε και συνεχίζει ως έχει! Να τα παρατήσει; Να φύγει; Να μην κατέβει;

Όχι! Θα το παλέψει και όπου βγει…

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version