Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Δημοφιλή

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους ημιτελικούς (όλα τα παιχνίδια θ’ αρχίσουν στις 22.00).

Πιο συγκεκριμένα, για το Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί την Αταλάντα, ενώ η Ρόμα θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Ρόμα και Αταλάντα θέλουν να «δημιουργήσουν» έναν ιταλικό τελικό στη διοργάνωση, αλλά η φοβερή φέτος Λεβερκούζεν και η Μαρσέιγ επιθυμούν, επίσης, να είναι παρούσες στο Δουβλίνο (ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 22 του μηνός).

Οι αγώνες ρεβάνς πρόκειται να διεξαχθούν την επόμενη Πέμπτη.

Για το Κόνφερενς Λιγκ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Αγγλία κόντρα στην Αστον Βίλα, ενώ η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί την Κλαμπ Μπριζ. Η ρεβάνς στο Βέλγιο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ μια ημέρα μετά θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης». Ο τελικός της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η Φιορεντίνα σημείωσε ένα αρνητικό ρεκόρ την περασμένη σεζόν, αφού η ήττα από τη Γουέστ Χαμ στον τελικό του Κόνφερενς την έκανε την πρώτη ομάδα που χάνει σε όλους τους μεγάλους τελικούς συλλόγων της UEFA.

Από την άλλη, φιναλίστ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1975-76 και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών την περίοδο 1977-78, η Κλαμπ Μπριζ διεκδικεί το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, αλλά και το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία