Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Δημοφιλή

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ, ο οποίος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 34 του χρόνια, διανύει τον τέταρτο χρόνο του στην Τούμπα και κοντεύει να συμπληρώσει 200 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πιο συγκεκριμένα, μετράει 191 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) και συνολικά 28 γκολ.

Μάλιστα, η φετινή σεζόν είναι η πιο παραγωγική για τον Σβαμπ, έχοντας φθάσει τα δέκα τέρματα (και τέσσερις ασίστ), έναντι τεσσάρων και πέντε την περσινή και την προπέρσινη σεζόν αντίστοιχα.

Ο Αυστριακός είχε κάνει πολύ καλή σεζόν και την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ (περίοδος 2020-21), όταν είχε «αγγίξει» διψήφιο αριθμό τόσο σε γκολ (εννέα), όσο και σε ασίστ (οχτώ).

Αντίθετα, «φτωχά» ήταν τα περσινά του νούμερα, όταν είχε σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας καταγράψει μόλις μια ασίστ.

Ο Σβαμπ είχε αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Ολαφ Ρέμπε. Ο Αυστριακός ολοκλήρωνε την εξαετή παρουσία του στη Ραπίντ Bιέννης και την 1η Αυγούστου 2020 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του έμπειρου χαφ, που ερχόταν στην Τούμπα για να καλύψει ουσιαστικά το κενό, που δημιουργούσε η αποχώρηση του Μαουρίσιο.

Ο Αυστριακός φλέρταρε αρκετές χρονιές με διψήφιο αριθμό τερμάτων στη θητεία του στη Ραπίντ. Και μια σεζόν (2017-18) έφθασε να πανηγυρίσει δεκατρία γκολ. Κάπως έτσι μέτρησε συνολικά 51 τέρματα σε 241 εμφανίσεις με την ομάδα της Βιέννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία