Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νίκησε και πάλι την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άστον Βίλα με 2-0 χάρη στα γκολ του Ελ Καμπί και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, καθώς νίκησε εντός και εκτός τους Άγγλους.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 του Μάη οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Φιορεντίνα.

O Oλυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 10ο λεπτό όταν από συνδυασμό Ποντένσε, Κίνι και ασίστ του τελευταίου, ο Ελ Κααμπί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 10΄, σκοράροντας για 9η φορά στην διοργάνωση. Από εκεί και πέρα,

Η Βίλα είχε τη μπάλα στην κατοχή της αλλά ήταν ακίνδυνη και χωρίς καθαρό μυαλό μην μπορώντας να δημιουργήσεί. Η μοναδική φάση. Οι Άγγλοι απείλησαν στο 29΄με τον Μπέιλι και στο 45+4 με τον Ντιαμπί αλλά και τα δύο σουτ βρήκαν σε ετοιμότητα τον Τζολάκη.

Αν και κάποιος θα περίμενε η Άστον Βίλα να βγει γεμάτη με ενέργεια στο 2ο μέρος αυτό δεν συνέβη και όχι μόνο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Ολυμπιακού, αλλά βρέθηκε και πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 81΄ ο Ελ Κααμπί διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με το VAR να επικυρώνει το γκολ.

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
Κίτρινες: Ροντινέι, Ποντένσε, Κίνι – Ντάγκλας Λουϊς, Ιροεγκμπουνάμ

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (77΄ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Ιμπόρα (73΄ Όρτα), Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (62΄ Μασούρας), Ελ Καμπί

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος (68΄ Ιροεγκμπουνάμ), Τόρες, Ντίνιε (86΄ Μουνρό), Κας (86΄ Χέιντεν), Μπέιλι (86΄ Κέλιμαν), Ντιαμπί (58΄ Ντουράν), ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουϊς, Γουότκινς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «ευχαριστώ» του Τάισον στον κόσμο (pic)

Ο Τάισον Φρέντα έβαλε την υπογραφή του στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Χαριλάου, χαρίζοντας με το...

Στην ίδια κατηγορία