Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Νατάσα Κωνσταντίνου για Νάσο: «2.548 μέρες χωρίς εσένα…» (pic)

Δημοφιλή

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, Νατάσας, επτά χρόνια μετά την οπαδική επίθεση στο φίλαθλο του ΠΑΟΚ που κατέληξε σε τραγωδία. Επτά χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Νάσος Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν 27 Απριλίου του 2017, όταν ο 24χρονος, τότε, Κύπριος φίλος του Δικεφάλου είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Μετά το παιχνίδι δέχτηκε οπαδική επίθεση στην Οδό Αγίου Δημητρίου και στην προσπάθεια του να ξεφύγει, χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η αδερφή του μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη λύπη της για τον άδικο χαμό του. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής (17:00) θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο μπροστά από το μνημείο του.

Αναλυτικά η Νατάσα Κωνσταντίνου αναφέρει:

«7 Χρόνια… 2.548 μέρες χωρίς εσένα… Τόσα όμορφα που δεν ήσουν εδώ να τα ζήσεις, να τα χαρείς, να γελάσεις με την ψυχή σου… Αν και για να λέμε την αλήθεια 2.548 ημέρες μέρες άδειες χωρίς εσένα εμείς χάσαμε που λείπεις από την ζωή μας… Εσύ εκεί ψηλά που είσαι βλέπεις τα πάντα και χαίρεσαι με την χαρά μας και θυμώνεις με τα τόσα δάκρυα την τόση λύπη και αδικία που μας καίει… Λυπάμαι αν σε στεναχωρούμε που κλαίμε αλλά δεν γίνεται αλλιώς… ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ… Κάθε φορά θέλω τόσα να γράψω τόσα να πω γι’ αυτούς που μας έκαναν τόσο κακό αλλά πάλι σκέφτομαι και λέω πως ποτέ δεν θα βρούμε το δίκιο μας όσο και να προσπαθούμε!! Παρ’ όλα αυτά εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να θυμίζουμε στον κόσμο που σε αγαπά και σε σκέφτεται πόσο άδικα έφυγες!! Θα είμαστε εδώ να προσπαθούμε καθημερινά μέσα από σένα να βοηθάμε όσο μπορούμε αυτούς που το έχουν ανάγκη αγάπη μου όπως εσύ θα έκανε αν ήσουν εδώ… Τι κι αν κάθε χρόνο ο κόσμος λιγοστεύει στο μνημόσυνό σου… ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΣΒΕΣΤΗ ακόμα κι αν καταλήξουμε να είμαστε εγώ η μαμά και ο μπαμπάς!!! Αθάνατος».

Η ανάρτηση της:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα

Οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έχουν γεμίσει την Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχουν δημιουργήσει μια...

Στην ίδια κατηγορία