Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η ασταμάτητη «τριανδρία» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρία ντέρμπι-φωτιά με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκό. Οι «ασπρόμαυροι» την φετινή σεζόν έχουν δώσει ήδη πάνω από 50 ματς και μια τριάδα ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου έχουν φτάσει στο ορόσημο των 50 συμμετοχών. Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια που μετράει 51 εμφανίσεις, τον Μπράντον Τόμας που έχει παίξει επίσης σε 51 ματς και τον Στέφαν Σβαμπ που έχει αγωνιστεί σε 50 αναμετρήσεις του Δικεφάλου.

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα» είχε επισημάνει ο αυστριακός χαφ ορμώμενος από το ντεφορμάρισμα που περνάει ο ΠΑΟΚ κοστίζοντάς του βαθμολογικά και ψυχολογικά, προσθέτοντας εν συνεχεία πως:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Super League: Ο «χάρτης» της επόμενης σεζόν

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version