Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Super League: Ο «χάρτης» της επόμενης σεζόν

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη περίοδο στα «σαλόνια». «Εκπροσωπούνται» εννέα νομοί.

Διαμορφώθηκε σήμερα (9/5) ο «χάρτης» της Stoiximan Super League της επόμενης περιόδου, καθώς η Athens Kallithea εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο στον Νότιο Ομιλο της Super League 2, που μεταφράζεται και στον προβιβασμό της στα «σαλόνια». Έτσι ακολούθησε τα βήματα του Λεβαδειακού που έπραξε κάτι ανάλογο στο Βορρά και αυτόματα πρόκειται για τα δύο clubs που θα αντικαταστήσουν την Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάστηκαν.

Τα παραπάνω θα επισημοποιηθούν μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, όμως πλέον γνωρίζουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην πρώτη κατηγορία της περιόδου 2024/25.

Κατά αλφαβητική σειρά θα είναι οι εξής: ΑΕΚΑρηςΑστέρας ΤρίποληςAthens KallitheaΑτρόμητοςΒόλοςΛαμίαΛεβαδειακόςΟλυμπιακόςΟΦΗΠαναθηναϊκόςΠαναιτωλικόςΠανσερραϊκόςΠΑΟΚ.

Έτσι ο νομός Αττικής θα «εκπροσωπηθεί» από πέντε clubs, της Θεσσαλονίκης από δύο, ενώ από έναν θα έχουν της Αρκαδίας, της Μαγνησίας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, του Ηρακλείου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version