Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Βετούλας: «Δίκαιος νικητής ο ΠΑΟΚ»

Νικητής φεύγει από το PAOK Sports Arena ο Δικέφαλος, ο οποίος επικράτησε με 77-62 επί του Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική των Play out της Basket League. Ο ΠΑΟΚ mateco κατάφερε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική και να αποσπάσει την 8η θέση και το εισιτήριο για τα Play Off του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας του και το πρόωρο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, δίκαιη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι είχαμε θέματα στα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη που είχαμε ήταν σε κομβικά σημεία. Ο Ραντούλιτσα φορτώθηκε φάουλ και ήταν κομβικός για εμάς. Στα τελευταία 4.5 λεπτά δείξαμε κόπωση και αναρχία στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχαριστήσω το σταφ της ομάδας μας. Η ομάδα μας κατάφερε τον στόχο της, να παραμείνει στο πρωτάθλημα και διεκδικούσε τα Play off μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Για τα 35 τρίποντα που επιχείρησε το Μαρούσι:

«Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δύο παίκτες που σκοράρουν από μακριά, τον Χιλ και τον Γιαννόπουλο. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα καινούριο φορμάτ και έδωσε τη δυνατότητα σε ομάδες να διεκδικήσουν στόχους, που είχαν χάσει στην κανονική διάρκεια. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με Τριλυράκη

Το άτοπο και άκαιρο ποστάρισμα του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mαteco, Βασίλη Τριλυράκη για τα τεκταινόμενα και την λειτουργία...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version