Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με Τριλυράκη

Δημοφιλή

Το άτοπο και άκαιρο ποστάρισμα του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mαteco, Βασίλη Τριλυράκη για τα τεκταινόμενα και την λειτουργία της ΠΑΕ, χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζει τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, έφεραν την αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Η τοποθέτηση του Βασίλη Τριλυράκη, ήρθε σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, αφού έχει μπροστά του τρία ματς-φωτιά για τα play off της Super League, όπου θα κρίνουν μια ολόκληρη σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, ιδιαίτερα από την στιγμή που μέρος των «εξωαγωνιστικών εξόδων», όπως σημείωσε ο Τριλυράκης, ήταν προς την ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου.

Μπορεί ο παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ να κατέβασε την ανάρτησή του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό από την Δευτέρα να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως επίσης εξετάζεται σοβαρά και το ενδεχόμενο νομικών κινήσεων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία