Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Έπνιξε» την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 14-11, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ, σκοράροντας δύο τέρματα με Κοντονή και Μπίκου, 2-0. Οι φιλοξενούμενες απάντησαν με δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος με Μπίκου έκανε το 3-2, ωστόσο οι φιλοξενούμενες με 0-2 έκαναν την ανατροπή, 3-4, για να ισοφαρίσει η Νιαρχάκου σε 4-4. Η «ένωση» πήρε και πάλι το προβάδισμα, 4-5, ωστόσο η Ντάσιου έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο ημίχρονο 5-5.

Στην επανάληψη, με Ερούνα και Κοντονή ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας το προβάδισμα, 7-5. Οι αντίπαλες μείωσαν, 7-6, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με Ερούνα και Ντάσιου, 9-6, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο καλύτερο επιθετικά οκτάλεπτο, το τέταρτο, οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 9-7, με την Κολτσίδα να δίνει και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων, 10-7. Στη συνέχεια η Κοντονή απάντησε στο γκολ της ΑΕΚ, 11-8, οι φιλοξενούμενες μείωσαν και πάλι, 11-9, με την Κολτσίδα να αυξάνει τον δείκτη της διαφοράς, 12-9. Η διαφορά των τριών τερμάτων παρέμενε έως το τέλος, με την Γραικού να διαμορφώνει το τελικό 14-11.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 14-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-1, 5-5

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου 2, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 1, Σαλέχ, Κολτσίδα 1, Καλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Διαζύγιο» σοκ της Τσέλσι με Ποτσετίνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Telegraph οι δρόμοι της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χωρίζουν, μόλις μετά από ένα...

Στην ίδια κατηγορία