Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Άλωσε» το Γουδή και πάει για… Ευρώπη!

Δημοφιλή

Μεγάλο διπλό πέτυχε το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚστο Γουδή, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 11-13, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες, με το πρώτο οκτάλεπτο να είναι «γεμάτο» επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ 1-0, με τον Κεχαλάρη να απαντά για τον Δικέφαλο δύο φορές, στα προβαδίσματα που πήραν οι «πράσινοι», 2-2.

Οι «πράσινοι» πήραν και πάλι στο σκορ, 3-2, ωστόσο ο Νίκος Προσινικλής με δύο τέρματα έδωσε το πρώτο προβάδισμα του παιχνιδιού στον Δικέφαλο, 3-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Με γκολ του Χαραλαμπόπουλου ξεκίνησε το δεύτερο οκτάλεπτο, 3-5, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 4-5, και τον Έλληνα φουνταριστό να ανεβάζει την δείκτη της διαφοράς στα δύο τέρματα και πάλι, 4-6.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν και πάλι, 5-6, ωστόσο ο Καλαργυρός επανάφερε την διαφορά στα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό του πρώτου ημιχρόνου 5-7.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που πέτυχε πρώτος γκολ, με τον Νίκο Προσινικλή να δίνει την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, μέχρι εκείνο το σημείο, 5-8.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με 2-0 σερί, 7-8, με το δεύτερο γκολ να σηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του τιμ μάνατζερ, Τάσου Πετρίδη.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 7-9. Η διαφορά μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου δεν ξεπέρασε τα δύο τέρματα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν διαδοχικά τέρματα, μέχρι και το τελικό 9-10.

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 10-10, ωστόσο ο Δικέφαλος με Κεχαλάρη και Μιλάρντοβιτς πήρε και πάλι διαφορά «ασφαλείας», 10-12.

Στο 2:52 πριν το τέλος ήρθε η πρώτη διακοπή στο παιχνίδι, λόγω αντεθνικού των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, όπως καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος.  Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1:21 πριν το τέλος, 11-12, ωστόσο ο Χαραλαμπόπουλος με γκολ στα 17″ «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό, για το τελικό, 11-13.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 4-3, 2-3

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 3, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία