Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντάνι Άλβες: Τα ψέματα για να μην αποκαλύψει ότι απατάει τη σύζυγό του

Δημοφιλή

Ντροπιασμένος φαίνεται για τη κατάστασή του ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος είπε ψέματα στη αρχή, ότι δεν γνωρίζει τη κοπέλα για να μην αποκαλυφθεί η απάτη προς τη σύζυγό του.

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή για τη κατηγορία για βιασμό.

Όπως αναφέρει μάλιστα το Antenna3 ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τον δικηγόρο του, να πει στην οικογένειά του, να μην τον επισκεφτούν στη φυλακή.

Ο 39χρονος λέγεται ότι νιώθει ντροπή για την κατάσταση που βρίσκεται και δεν αισθάνεται βολικά να τον δουν οι δικοί του άνθρωποι, παρόλο που τον υπερασπίζονται.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει προσλάβει τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι, Κριστομπάλ Μπαρτέλ, οι οποίοι ήρθαν σε επικοινωνία για πρώτη φορά τη Παρασκευή (27/1). Αρχικά στη κατάθεσή του μάλιστα ο Βραζιλιάνος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τη κοπέλα και τον λόγο τον αποκάλυψε ο δικηγόρος του.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι φοβόταν πως αν έλεγε την αλήθεια θα αποκαλυπτόταν η απάτη προς τη σύζυγό του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ψέματα στη κατάθεσή του.

Ο 39χρονος είχε υποστηρίξει ότι από τη Πούμας κερδίζει 30.000 ευρώ το μήνα, ενώ αποκαλύφθηκε ότι παίρνει 300.000 ευρώ το μήνα.


Τελευταία νέα

Ο ΝΠΣ Βόλος στηρίζει Γκαγκάτση!

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον CEO και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση. Πιο συγκεκριμένα στην...

Στην ίδια κατηγορία