Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λαϊκό προσκύνημα για τον Πελέ – Την Τρίτη (3/1) η κηδεία του

Δημοφιλή

Την Τρίτη, 3/1, θα λάβει χώρα η κηδεία του Πελέ, ενώ, νωρίτερα, η σορός του θρύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Τριήμερο Εθνικό πένθος στην Βραζιλία.

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου θρύλου, ενός πραγματικού μύθου του αθλήματος. Ο Πελέ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών και ο πλανήτης τον αποχαιρετά με πλήθος μηνυμάτων, ιστοριών και βίντεο στα οποία ο Βραζιλιάνος… μάγευε.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας κήρυξε χθες το βράδυ (29/12) τριήμερο Εθνικό πένθος, ενώ η κηδεία του «Βασιλιά» θα λάβει χώρα την Τρίτη, 3/1. Λίγο νωρίτερα, την Δευτέρα (2/1), θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο της Σάντος, όπου βρίσκεται ήδη η σορός του. Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει από τις 10:00, το πρωί της Δευτέρας, μέχρι το βράδυ της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στους δρόμους της πόλης. Η κηδεία θα γίνει μόνο με την παρουσία μελών της οικογένειας του Πελέ.


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία